fredag 14 april 2023

Livsluft - ge din kreativitet rum! Sommarkurs 13-15 juni 2023!

 





Livsluft - ge din kreativitet rum!

13-15 juni 2023 

Vill du vara mer i kontakt med din kreativitet? Vad behöver du i ditt liv? Hinner du andas och landa och ta in livet? Längtar du efter att skriva och komma i kontakt med ditt kreativa skrivande?

I en studio på Russinvägen 74 i Hökarängen bjuder jag in till en workshop under tre dagar. Vi tar utgångspunkt i det kreativa och lekfulla skrivandet. Via rörelser och inre fokusering tar vi oss in i kreativitetens rum, vi lyssnar till musik och skapar bilder. Vi rör oss mellan olika konstuttryck men återvänder hela tiden till skrivandet och hittar nya vägar till vårt kreativa och skapande skrivande. Vi utforskar och upptäcker poesi och berättande genom kortare och längre skrivövningar. Kursen innehåller övningar som aktiverar minnen, flera sinnen, associationer och skapar flöde. På ett lekfullt sätt öppnar vi dörren till det kreativa rummet och vårt skapande!

Inga förkunskaper krävs.

Tid: 13-15 juni klockan 10.00-15.00 med paus för lunch.

Plats: Russinvägen 74, Hökarängen (T-banan till Hökarängen)

Anmälan: alva.uddenberg@gmail.com din anmälan är bindande. När du anmält dig får du ett mail med information om kursen och om betalning. Ange om du går kursen privatperson eller på ditt företag.
Kostnad: 2.100 inklusive material & fika (moms tillkommer om du har eget företag).
Max antal: 6 personer (minst 4 personer, anordnaren förbehåller sig rätten att ställa in kursen om det är för få anmälda).


Jag som leder kursen heter Alva Uddenberg och är skrivpedagog, diplomerad uttryckande konstterapeut och folkhögskollärare. Jag arbetar som skrivarlärare på Sundbybergs folkhögskola, håller kortare kurser och workshop inom kreativt skapande och tar emot terapiklienter. Sedan 2001 har jag arbetat som skrivpedagog och sen 2015 som terapeut. 2007 kom min diktsamling “Jag önskar rymden fanns i oss alla” och förra året gav jag ut boken "Det är sprunget ur en längtan - Ett collage av berättelser om folkhögskolekursen Ett skrivande rum på Sundbybergs folkhögskola".


Varmt välkommen!

/Alva Uddenberg alva.uddenberg@gmail.com












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar