måndag 29 mars 2010

skrivkurser!

Det är vår i luften och klockan visar sommartid!
Hög tid att kolla in skrivarkurser som går i sommar och som börjar till hösten!

På Skeppsholmens folkhögskola finns skrivarkurser för unga och för vuxna, för nybörjare såväl som för den som kommit längre och har ett skönlitterärt projekt på gång!
På samtliga kurser jobbar jag för att öka medvetenheten om den egna rösten i det skrivna språket! Välkomna!

Skrivarkurser på Skeppsholmens folkhögskola 2010

Skriv!
är en kurs som ska ge dig som redan skriver möjlighet att utveckla ditt personliga uttryck och komma i kontakt med andra människor som skriver för att spegla dina texter. Varje deltagare på kursen har ett skönlitterärt "projekt" på gång och syftet är att du ska komma vidare med det. Dessutom innehåller kursen moment med syfte att utveckla dina kunskaper i skrivhantverket.


Skrivarkurs den 21 till 24 juni

För dig som vill prova på att skriva dikter, noveller och berättelser. På ett lustfyllt sätt prövar vi och experimenterar med det skrivna språket. Vi gör kreativa skrivövningar, aktiverar våra sinnen, tar oss till olika platser och miljöer, bearbetar texter, talar om texter samt läser etablerade författares verk och studerar deras teknik.

Skrivarkurs för unga, den 14 till 17 juni

Det här är en kurs för dig som har fyllt 16 år och som vill prova att skriva dikter, noveller och berättelser. Vi kommer att på ett lustfyllt sätt pröva och experimentera med det skrivna språket, vi kommer att göra kreativ skrivövningar, bearbeta texter, tala om texter och sammanställa det som ni skriver under kursen till ett fanzine.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar