fredag 28 augusti 2020

Nyhetsbrev: Välkommen till en höst med uttryckande konst!

                                                  

Hej!

 

Välkommen till en höst med uttryckande konst!

 

2020 är ett särskilt år med den pågående pandemin. Därför kan det också finnas extra stort behov av att stanna upp och reflektera kring sig själv, sitt liv och vår värld. Antingen genom mötet med andra eller mer enskilt i samtal. Den uttryckande konsten kan vara en sådan mötesplats. I höst planerar jag verksamhet i min ateljé och mottagning i Hökarängen. Här kommer jag att ta emot enskilda klienter för uttryckande konstterapi och bjuda in till två workshop med uttryckande konst.

 

Jag är diplomerad uttryckande konstterapeut (grundläggande utbildning i psykoterapi) och har också mångårig erfarenhet av att arbeta med människor i utveckling, 25 år som lärare på folkhögskola och sen 2015 har jag haft klienter i uttryckande konstterapi. 

 

Jag bjuder in till:

  • Enskild terapi - varje session tar sin utgångspunkt i samtalet och vad som är aktuellt för dig att arbeta med, de olika konstnärliga uttrycken blir sedan ett sätt att fördjupa och närma sig det mest angelägna. Vi träffas 3 gånger för inledande samtal för att se vad du behöver arbeta med och kommer sen överens om hur många tillfällen terapin ska omfatta. En session är 60 minuter. För mer info alva.uddenberg@gmail.com

  • Workshop 16-17 oktober “Närvaro och reflektion med uttryckande konst”

Hur ser livet ut nu? Har du utrymme för det som är viktigt? Vad vill du lämna bakom dig? Välkommen till en workshop där vi både utforskar vår inre och yttre värld genom uttryckande konst. Inga förkunskaper krävs. Vi träffas fredag kl 18-21 och lördag kl 9.30-16. Anmäl dig senast 1 oktober till alva.uddenberg@gmail.com . Begränsat antal platser! Ateljén anpassas så att det går att följa FHMs rekommendationer. Kostnad 1250 kr inkl moms.

  • Workshop 27-28 november “Närvaro och reflektion med uttryckande konst”

Hur ser livet ut nu? Har du utrymme för det som är viktigt? Vad vill du lämna bakom dig? Välkommen till en workshop där vi både utforskar vår inre och yttre värld genom uttryckande konst. Inga förkunskaper krävs. Vi träffas fredag kl 18-21 och lördag kl 9.30-16. Anmäl dig senast 12 november till alva.uddenberg@gmail.com . Begränsat antal platser! Ateljén anpassas så att det går att följa FHMs rekommendationer. Kostnad 1250 kr inkl moms.

 

Välkommen till min ateljé och mottagning om du vill ge dig själv utrymme för reflektion och utforskande av din inre och yttre värld genom olika konstnärliga uttryck!

 

Du får gärna tipsa vidare till någon som du tror skulle vara intresserad!

Med vänliga hälsningar

 

Alva Uddenberg

Dipl. uttryckande konstterapeut

Folkhögskollärarexamen, fil. mag i litteraturvetenskap och skrivpedagog

070 433 70 14

alva.uddenberg@gmail.com

https://skrivdiktaochberatta.blogspot.com/




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar